Videoreportage van Mehndi feest

Mehndi video in amstelveen
We hebben ons best gedaan om de Mehndi van deze bruiloft zo goed mogelijk in beeld te brengen. Bruidsvideopro zal met de Mendhi reportage ervoor zorgen dat het bruidspaar deze prachtige gebeurtenis niet vergeet en altijd terug kan kijken. Bruidsvideopro heeft ruime ervaring met het filmen van Pakistaanse bruiloften. Dit bruidspaar heeft ook gekozen voor Bruidsvideopro als hun Pakistaanse videograaf.

In partycentrum De Kegel in Amstelveen vond de Mehndi plaats op donderdag 12 maart 2015. De eerste dag van het Pakistaanse huwelijk tussen het aanstaande bruidspaar. Het was een dag voor de naasten en familieleden. Door dit ‘kleinschalige’ gezelschap van circa 250 man had de Mehndi een warm karakter en was de sfeer geweldig.

Het team van Bruidsvideopro, in samenwerking met topfotograaf Asim Bari, waren ook aanwezig op de Mehndi. Het was een geslaagde eerste dag van het huwelijk. Er hing een goede sfeer en iedereen was vrolijk. Er was een lekkere catering en door de intimiteit van de zaal van partycentrum De Kegel in Amstelveen was het voor ons fijn om de opnames te maken. Het aanstaande bruidspaar zal met plezier het Mendhi verslag terug kunnen kijken.

Er werd gelachen, gedanst en gefeest. De prachtige kleuren die altijd te vinden zijn op multiculturele bruiloften ontbraken vandaag ook zeker niet; en natuurlijk het prachtig geklede bruidspaar niet te vergeten! Onze Pakistaanse cameraman en Pakistaanse videograaf brachten de traditionele Pakistaanse huwelijkskleding in beeld. Deze mooie kleuren en rijkelijk versierde gewaden zullen zeker een hoogte punt zijn in de Pakistaanse trouwvideo. Kortom een geweldige eerste dag. Het bruidspaar kon niet wachten tot de volgende dag en wij eigenlijk ook niet! Hieronder een kleine impressie van de dag.

pakistaanse cameraman