Multiculturele bruiloft

Als de roots van u of uw partner in een ander land liggen, kan het zijn dat u aan bepaalde huwelijkstradities wilt vasthouden. Voor een multicultureel huwelijk is het daarom heel belangrijk dat u een videograaf vindt, die bekend is met alle rituelen van diverse culturen. Naast het filmen van Nederlandse huwelijken hebben wij veel ervaring met het filmen van verschillende culturele huwelijken zoals het Hindoestaanse, Indiase, Pakistaanse en Turkse huwelijk.

In ons portfolio kunt u terecht voor bruidsvideo’s van verschillende Hindoestaanse huwelijken. Een Hindoestaans huwelijk wordt gekenmerkt door de kleurrijke uitstraling. Emoties, rituelen en feestelijkheden zijn heel belangrijk! Een van die tradities is dat het huwelijk grotendeels georganiseerd wordt door de familie van het bruidspaar. Zowel in het huis van de bruid (dulhin) als in het huis van de bruidegom (dulha) vinden allerlei plechtigheden plaats die bij elkaar enkele dagen duren. Ze bestaan uit diverse handelingen, rituelen en teksten samen met een vuuroffer.

Wij leggen alle rituelen vast en zorgen ervoor dat er niks ontbreekt! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze werkwijze.