Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Nadat jullie contact hebben opgenomen met Bruidsvideopro kan er een kennismakingsfesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we brainstormen over jullie ideeën en wensen. Wij kunnen diverse bruidsvideo’s bekijken en aan de hand daarvan eventueel nog verdere wensen en ideeën opdoen: denk hierbij aan: hoelang willen jullie dat de bruidsvideograaf aanwezig is op de bruiloft, op welke eventuele tradities en gebruiken de nadruk gelegd moet worden of dat jullie misschien een speciale hoek willen hebben op de bruiloft waar gasten foto’s of video’s van zichzelf kunnen maken. Volledig voorbereid voor jullie grote dag!

Het filmen van de bruiloft

Bruidsvideopro zal samen met het team op tijd en netjes gekleed aanwezig en klaarstaan om te beginnen. Doordat wij werken in een team kunnen wij zoveel mogelijk momenten van uw bruiloft vastleggen uit verschillende hoeken, zodat er altijd wat bijzit wat u mooi vindt. Bruidsvideopro zal zich voornamelijk richten op de momenten die u het belangrijkst vindt. Bij Hindoestaanse, Pakistaanse en alle andere multiculturele bruiloften kunnen dit bijvoorbeeld de gebruikelijke huwelijkstradities zijn. Aan het eind van de dag zullen wij al onze spullen weer opruimen en afscheid van u nemen en direct aan de montage beginnen

De montage van de bruidsreportage

De montage van een bruidsvideo neemt vaak veel tijd in beslag. Het kiezen van de juiste muziek en de juiste fragmenten en het monteren van de vele beelden zal enkele tijd duren, maar wel altijd binnen de afgesproken termijn afgeleverd worden. Omdat het afleveren van het eindproduct enige tijd zal duren, geeft Bruidsvideopro u altijd een zogenoemde pre-weddingvideo cadeau. Zeker als de bruidsreportage uiteindelijk langer dan driekwartier gaat duren, is dit een handig en leuk extraatje.

Het eindproduct

Bruidsvideopro zal ongeacht welk pakket u ook gekozen heeft een prachtig eindproduct afleveren bij u. Dit product wordt aangeleverd in hoge kwaliteit en deze ontvangt op dvd en/of USB-stick.

il_570xN.639329799_gov4

il_570xN.639329957_db00