Over ons

Iedere opdracht is voor ons een uitdaging om er iets bijzonders van te maken, geen gewone registratie van uw trouwdag, maar een bruidsfilm gemaakt met passie, en uiteindelijk als doel…een unieke bruidsvideo voor een betaalbare prijs!

De jarenlange ervaring van Bruidsvideopro videoreportages staat garant voor kwaliteit. Wij zorgen voor uitstekende opnames, montage, rechtenvrije muziek en eventueel voice-over. Opname en montage is op High-Definition. 

Wij filmen jullie huwelijk met een professionele Full HD camera. Dit is een camera die relatief klein is, waardoor de cameraman niet opvallend aanwezig is tijdens uw bruiloft. Daarnaast maken wij veel gebruik van een statief zodat de belangrijkste momenten ingezoomd en schokvrij vastgelegd kunnen worden.  

Heeft u plannen om een huwelijksreportage te laten maken,  maar het een en ander is u nog niet geheel duidelijk, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij geven u een vrijblijvende offerte en u kunt, om een indruk te krijgen, verschillende huwelijksreportages bij ons bekijken. 

Een bruidsvideo reportage leeft, boeit en laat u uw mooiste dag steeds weer opnieuw beleven!

pakistaanse bruiloften cameraman