Videoreportage van bruiloft Shahzad & Hina

Zaterdag 14 maart 2015 vond het huwelijk plaats tussen dit geweldige Pakistaanse bruidspaar op een prachtige locatie met een fijne sfeer.

Bruidsvideopro mocht van de partij zijn bij deze mooie en grote bruiloft. Als specialist in Pakinstaanse bruiloften heeft Bruidsvideopro veel ervaring met het maken van Pakistaanse trouwvideo’s.

De trouwlocatie was het bekende en schitterende Amstel Hotel (Intercontinental Amsterdam). Een van de mooiste trouwzalen die ik tot nu toe heb gezien. De bruiloft zelf was fantastisch! Het mooie oude gebouw gaf een ceremonieel karakter aan het huwelijk. Het was prachtig om mee te maken.

De volgende locatie van de trouwdag was werkelijk schitterend. Dit was het Hotel van der Valk Schiphol A4. Een van de mooiste van der Valk Hotels in Nederland. Deze prachtige locatie wordt vaak gekozen voor multiculturele bruiloften, in het bijzonder vaak Pakistaanse bruiloften, door haar omvang en leuke uitstraling. Bruidsvideopro komt door de ervaring in het filmen van multiculturele bruiloften vaak in deze ruimte. Uw Pakistaanse videograaf ken hier dus de weg.

Hier werd het grote feest gehouden; en groot was het zeker. Een gezelschap van ruim 600 koppen groot, een entre met een Rolls-Royce in de aanwezigheid van de bekende Iconic DJ’s en zelfs een beroemde Pakistaanse artiest was van de partij. De zaal was mooi versierd en de ruim 200 tafel waren gedekt. Taart, champagne, geweldige mensen en een leuk bruidspaar. Het was een voorrecht om deze bruiloft te mogen filmen en het feest te mogen bijwonen. Het Pakistaanse bruidspaar heeft een mooie dag gehad en zal zich de mooiste dag van hun leven altijd blijven herinneren.

Bruidspaar: …
Videografie: Bruidsvideopro
Fotografie: Asim Bari
Zaal: Van der Valk Hotel Schiphol A4
Locatie ceremonie: Amstelhotel
Muziek: Iconic DJ’s en …