Multicultureel huwelijk Carlos & Sarita

Carlos en Sarita zijn al jarenlang gelukkig met elkaar en hebben samen drie mooie kinderen. Nu was eindelijk hun tijd gekomen om elkaar het ja-woord te geven. Dit echtpaar heeft ervoor gekozen om de bruiloft in huiselijke sfeer te laten plaatsvinden. Hun eigen huis in Alkmaar werd gebruikt als locatie, wat zorgde voor een intieme setting. Het huis was prachtig aangekleed, net als het bruidspaar zelf. Zowel het bruidspaar als de kinderen waren gekleed in het wit met champagnekleur. Sarita droeg een prachtige jurk met een sluier en een champagne kleurige band om haar taille. Ook Carlos zag er fantastisch uit in zijn champagnekleurige pak, net als zijn zoontje. De meisjes waren gekleed in schattige witte jurkjes, en hadden een kroontje in hun haar. De familie vormde dus een prachtig geheel! We hebben ze dan ook vastgelegd in een familieportret, om dit te verwerken in de bruidsvideo.

We hebben het bruidspaar niet alleen vastgelegd op de trouwlocatie, maar we hebben ze ook gefilmd in de vlindertuin in Alkmaar. Deze prachtige setting zorgde voor dromerige en romantische beelden van het echtpaar tussen de exotische bloemen en planten.

Door de verschillende culturele afkomst van het bruidspaar waren de gasten ook zeer multicultureel. Dit zorgde voor een kleurrijk geheel en veel leuke sfeerbeelden. We hebben het gezelschap niet alleen gefilmd, maar we hebben het gezelschap ook gevraagd om een wens uit te spreken voor het echtpaar, waardoor de video niet alleen een mooi verslag is, maar ook nog eens persoonlijk wordt gemaakt.

Wij zijn erg dankbaar dat we aanwezig mochten zijn op deze mooie en bijzondere dag van Sarita en Carlos, en we weten zeker dat we hen een mooie en dierbare herinnering hebben gegeven aan hun bruiloft.