Bruidsvideo preview

Nadat uw bruidsvideo gemaakt is, duurt dit even voordat de hele video voor u beschikbaar is. Dit komt omdat het monteren van de beelden die gemaakt zijn tijdens de bruiloft nog heel wat uren in beslag zullen nemen. Wij willen deze beelden zo zorgvuldig mogelijk monteren, zodat u uiteindelijk een prachtig eindresultaat in handen krijgt. Daarom maken wij voor u een zogenoemde preview van uw bruiloft.

Net als dat er een trailer beschikbaar is voor een bioscoopfilm, maken wij een preview video. Dit is een video, die van dag tot dag een kleine impressie geeft van uw huwelijksfeest. Dit is voor u om alvast een indruk te krijgen van wat het eindresultaat kan gaan worden en ook voor uw vrienden en familieleden om alvast een leuk voorproefje te geven. Deze trouwvideo zullen wij zo snel mogelijk voor u maken en aanleveren.

Of het nou een Nederlandse, Chinese, Marokkaans, Pakistaanse of Hindoestaanse bruiloft betreft, 1, 2 of 3 dagen lang, dan is dat geen probleem. U krijgt van ons van elke dag waarop wij gefilmd hebben een preview video in hoge kwaliteit; alvast als een leuke impressie van enkele minuten.

Video trailer van een multiculturele trouwerij